Tradizione in Continua Evoluzione

Автоматични кафе машини

Gaggia Velasca Prestige

Само за няколко секунди напълно автоматичната кафе машина Gaggia Velasca Prestige приготвя перфектното кафе. И това не е всичко:

Насладете се на 5 напитки (от които 4 се приготвят само с 1 докосване): от класическо еспресо до капучино с пухкава пяна. Разполагате с необходимите и удобни функции, за да ги приготвите с дължина и плътност на вкуса, спрямо личните Ви предпочитания. Машината може да съдейства и с подготовка на гореща вода за любимия Ви чай.

 

Функцията „Запаметяване“ дава възможност, задържайки бутона само за няколко секунди, да запазите настройките за приготвяне на наличните напитки. Така следващия път машината ще знае как обичате кафето си и ще го приготви по Ваш вкус.

 

Интегрираният контейнер за мляко го разпенва два пъти, за да премахне излишния въздух. В резултат се получава перфектна млечна пяна с точната температура за безупречно капучино и други напитки, приготвяни с мляко. А то може да бъде съхранявано и в хладилника след употреба.

 

Устойчивите керамични ножове на кафемелачката извличат най-чистата есенция от кафе зърната, като предпазват от препичане и изгаряне. Материалът е гаранция за дългосрочно ползване, тих режим на ползване и оптимален вкус. Изберете от 10 опции за настройка: от фино смилане за силен вкус до едро смилане за леко кафе.

 

Италианският дизайн няма да ви разочарова - фронталният панел от неръждаема стомана е универсално решение, което ще се впише еднакво добре във всяка кухня или офис.

 

Гаранция: 24 месеца

 

Цена: 1090.00 лв.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

Gaggia препоръчва кафе Baristo

 

Функция „Енергоспестяване” Смляно кафе Опция за Milk island Керамични ножове Въртящ се накрайник за пара Вградена кафемелачка

Детайли

Цветове
Сребърно
Сребърно

Технически характеристики
Размери в см. (ш/в/д)
26/ 34/ 44 см.
Тегло (кг)
9.4 кг.
Ел. захранване
1500 W
Налягане на водната помпа
15 bar
Керамични ножове
да
Кафемелачка
да
Вместимост на бункера за вода (л)
1.5 л
Настройка едрината на смилане
10 степени
Мляно кафе
да
Настройка на дължината на напитката
да
Накрайник за топла вода и пара
да
Вместимост кафе на зърна (гр)
300 гр.
Лицев панел
неръждаема стомана
Капацитет за мляко
0.5 л